2013年11月6日水曜日
Hibachi brazier (火鉢 ひばち)and fishes (秋刀魚 さんま)
These are a charcoal brazier hibachi(火鉢 ひばち) and grilled fishes on the charcoal stove(七輪 しちりん).
Speaking of autumn, it is it in Japan. The fishes さんま has plenty of fat. You can eat it with grated radish and fresh lemon and soy sauce. This is a best combination.
And during the winter,you can eat baked rice cake(餅 もち) on the hibachi brazier. It's a warm and delicious.
登録:
コメントの投稿 (Atom)
ネットショップ
昨年より準備していましたネットショップを開始いたしました。といっても慣れないことばかりですので、やっとこぎ着けたといった感じです。カゴバックや陶器のねこがどんなものか皆さんに見ていただけるようになり、もしご希望があれば買って頂くことができるようになりました。お時間がある時にの...
-
昨年より準備していましたネットショップを開始いたしました。といっても慣れないことばかりですので、やっとこぎ着けたといった感じです。カゴバックや陶器のねこがどんなものか皆さんに見ていただけるようになり、もしご希望があれば買って頂くことができるようになりました。お時間がある時にの...
-
It's been a while.I will take part in a group exhibition from June 15 monday to 27 Saturday. The title is "Stone & Women2...
-
This is a conversation with students. Me:Try to do that assignment. Students:I won't do that,because I can't do it. ...
0 件のコメント:
コメントを投稿